Wednesday, April 14, 2021
Tags Stasiun Solo balapan

Tag: Stasiun Solo balapan

Terkenal Karena Didi Kempot, Inilah Jejak Sejarah Stasiun Solo Balapan

"Ning Stasiun Balapan Kuto Solo Sing Dadi Kenangan Kowe Karo Aku Naliko Ngeterke Lungamu Ning Stasiun Balapan Rasane Koyo Wong Kelangan Kowe Ninggal Aku Ra Kroso Netes Eluh Ning Pipiku Da... Dada...

Rekomendasi

LATEST NEWS